Beypazarı Gezenadam Hizmetinizde
Beypazarı Gezenadam
Murat bey
+90 553 652 36 06
Hacıkara mahallesi aşağı Sanayi Sitesi tamirciler 2 sokak no 33 Beypazar
Beypazarı Gezenadam
Murat bey
+90 553 652 36 06
Hacıkara mahallesi aşağı Sanayi Sitesi tamirciler 2 sokak no 33 Beypazar
BİLGİ İÇİN ARAYIN : 0 541 806 58 71
Gülveren mah. Yeni Sanayi sitesi. Uludağ cad. No: 35 Polatlı / ANKARA
Ahmet Usta: 0532 500 57 01- Hikmet Usta : 0507 265 78 79
İzmir Gezenadam Oto Ekspertiz
0 542 669 84 59
6. Sanayi sitesi İnönü mah. 677/40 sok no:12
Buca / İzmir
( otokent çaprazında. Buca sanayi karşısı.)
AKSARAY GEZENADAM OTO EKSPERTİZ Hizmete başlamıştır.
tel: 0543 699 6869
Hacılar Harmanı mahallesi toptancılar sitesi 8. Noter karşısı
Aksaray Merkez
ORDU GEZENADAM OTO EKSPERTİZ HiZMETİNİZDE
0 555 052 30 00
KARAPINAR MAHALLESİ KARŞIYAKA BULVARI İKİNCİ SANAYİ SITESI BP PETROL YANI / ORDU
Kahramanmaraş Gezenadam oto ekspertiz hizmetinizde
İletişim: +905432150301
Yavuz Selim Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi 74.Cad No:20A
(Dost pompa ilerisi yeni sanayi üst çıkış kavşağı)
ANKARA GEZENADAM Bayimiz Hizmetinizde
iletişim: +90 552 797 57 75
Macun Mahallesi Erciyes İşyerleri Sitesi 187. Cad. No: 47 Yenimahalle / ANKARA
İzmirli girişimci Hakan Öz (42), Türkiye genelinde hizmet veren 450 personeliyle birlikte, koronavirüs nedeniyle dışarı çıkması kısıtlanan 65 yaş ve üstündekiler ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların gıda gibi temel ihtiyaçlarının satın alınıp eve getirilmesine yardımcı olmaya başladı.
Koronavirüs salgını nedeniyle evden çıkmaları yasaklanan 65 yaş ve üstündekiler ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını, yakınları karşılanmaya başladı. Bu yaş grubunda yakınları olmayan kişilerin yardımlarına ise, başta polis ve jandarma gibi güvenlik güçleri olmak üzerine çeşitli kamu kurum ve kuruluşu çalışanları koştu. Ayrıca çeşitli sivil toplum kuruluşları da bu yönde çalışma başlattı.
Haberin tamamını aşağıdaki linklerden görebilirsiniz.
https://www.dha.com.tr/yurt/izmirli-girisimci-ekibiyle-65-yas-ustu-vatandaslarin-ihtiyaclarini-karsiliyor/haber-1763275
https://www.haberler.com/izmirli-girisimci-ekibiyle-65-yas-ustu-13064825-haberi/
https://www.sondakika.com/haber/haber-izmirli-girisimci-ekibiyle-65-yas-ustu-13064818/
KAYSERi GEZENADAM YETKİLİ BAYİ'miz Hizmete girmiştir.
KAYSERİ OTO TEST MERKEZİ / TARIK DEMİRALAY
Kocasinan Bul.Keresteciler sitesi.Goldsafir düğün salonu Yanı No:381 Kocasinan/ Kayseri
Tel :
0535 973 04 69
0 537 506 18 18
Türkiye'nin her şehrinde ve bir çok ilçesinde çalışan personellerimiz ile insanların yolculuk yapmadan bir çok işlerini hallede bilmelerini sağlıyoruz. şeffaf ve güvenilir hizmet anlayışımızla her konuda insanlara yardımcı oluyoruz. iş arayan insanlara istihtam kapısı açan gezenadam büyüyerek bir çok insana kazanç sağlayacaktır. Türkiyenin en büyük ticari sosyal ağı gezenadam
Uzun yola çıkamadn önce lastiklerin durumu ve doğru kullanımı güvenlik için önem teşkil ediyor.
Lastik hava basıncınızı mutlaka kontrol edin
Yola çıkmadan önce lastiklerinizin basınçlarını kontrol etmeyi unutmayın. Bu kontrol işlemini lastikler soğukken yapın çünkü ısınan lastiklerdeki hava genleşeceği için basınç artacaktır. Lastiklerinizin otomobil üreticiniz tarafından tavsiye edilen basıncın altında şişirilmiş olmaları yolculuk esnasında, sürüş güvenliğiniz ile ilgili örneğin fren mesafesi, yol tutuş performansını olumsuz yönde etkiliyeceği gibi yakıt tüketiminizi artıracaktır ve lastik ömrünü kısaltacaktır.
Yolcu sayısı ve yük durumuna göre lastik basıncınızı güncelleyin
Lastiklerinizin ideal basınç seviyeleri otomobilinizdeki yolcu sayısı ve yük durumuna göre değişiklik gösterebiliyor. Otomobil üreticinizin önerdiği ideal lastik basınç değerleri genellikle araç el kitabı veya yakıt deposu kapağı içinde yazılı oluyor. Lastik basıncınızı yolcu ve yük durumuna göre güncellemeniz seyahatinizin güvenliğini sağlarken size yakıt tasarrufu olarak da geri dönüyor.
Lastiklerinizin genel durumunu kontrol edin
Kaldırım, kasis ve diğer engellere çarpamalar veya sürtünmeler sonucunda lastiklerin iç taraflarında gözle görülmeyen hasarlar oluşabilir. Bu gibi durumlarda lastik bir uzmana mutlaka kontrol ettirilmelidir. Lastik yapısında oluşan hasarlar (lastiğin yanağında belirgin bir çıkıntı, yükseklik ya da balon gibi) sürüş güvenliği açısından uygun olmayıp lastiğin değişmesini gerektirir.
Gündüz vakti aracı inceleme şansınız daha yüksek olacağından mümkünse aracı almaya gündüz gidin. Aracı incelerken yanınızda otomobillerden anlayan bir uzman veya tamirci ile gitmeniz aracın hasarlarını ve değişen parçalarını tespit etmede sizlere yardımcı olacaktır. Almak istediğiniz otomobilin tramer kaydını kontrol edin. Tramer kaydı: Araçların geçmişindeki sigorta durumlarının, hasar bilgilerinin ve kaza mağdur bilgilerinin yer aldığı bir veri deposudur. Buradan istediğin bilgileri sorgulatarak almak istediğini araç hakkında geniş çaplı bilgiye sahip olabilirsiniz. İkinci el araba satın alacakken kesinlikle aceleci olmayın. Dilediğiniz kadar aracın her noktasını inceleyin.
Aracın çalıntı olma ihtimaline karşı ruhsattaki motor ve şase numaralarının aynı olup olmadığını kontrol edin.
Alacağınız aracı mutlaka deneyin. Bu konuda satıcıya ısrarcı olun. Aracı sürmeden kesinlikle almayın. Hatta aracı sürüş esnasında bir tamirciye götürüp inceletmeniz de yararınıza olacaktır.
Aracın Motoru Çalışıyorken İncelenecek Noktalar
Motorun sesine iyice dikkat edin. Motor ne kadar sessiz ve tok bir ses çıkartıyorsa o kadar sorunsuzdur diyebiliriz. Gereğinden fazla gürültülü ve parçalı ses motorun eskidiğini gösterir.
Motor açıkken egzoz sesine dikkat edin. Eğer ki egzozdan farklı tonlarda sesler çıkıyorsa sorun var demektir.
Egzozdan çıkan duman rengi de ses kadar önemlidir. Çıkan dumanın renksiz veya gri olması gerekmektedir. Mavi veya siyah duman çıkıyorsa bir problem vardır.
Aracın süspansiyonlarının sağlamlığı oldukça önem arz eder. Hızlı ve yavaş sürüşlerde süspansiyon tepkilerini ölçün. Eğer ki yavaş sürüş esnasında tık tık sesler alıyorsanız süspansiyonlarda bir sorun olabilir.
Hızlı sürüş esnasında direksiyon kontrolü zorlaşıyorsa lastiklerde veya ön takımlarda problem var demektir. Yine hızlı sürüş esnasında direksiyonda ve araçta titreşim gerçekleşirse lastiklerin balans ayarları bozulmuştur.
Düz bir yolda giderken ellerinizi direksiyondan çekin. Bu durumda aracın sağa sola gitmeden düz bir şekilde yola devam etmesi gerekir. Aksi bir durum varsa arabanın rot ayarlarında problem var demektir.
Aracın freninin ve el fenerinin çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
Aracı sürüş esnasında dönüş yaptırın. Dönüşte eğer ki akslardan ses geliyorsa aks uçları aşınmış demektir.
Aracın sürüş esnasında ne kadar akıcı olduğunu test edin. Çekiş gücüne dikkat edin.
Aracın fren pedalına 1 dakika kadar basın. Eğer ki fren pedalı 4 cm’den daha fazla aşağı iniyorsa fren sistemi yeteri kadar sağlam değildir.
Aracın ateşleme veya yakıt sistemlerinde bir problemin olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız rölantine sarsıntısına bakın. Gereğinden fazla bir sarsıntı oluyorsa bir sıkıntı var demektir.
Aracın klimasını kontrol edin. Normal şartlar altında araç sürüş halindeyken klimadan çok fazla ses çıkmaması gerekir. Aksi bir durum varsa klima sisteminde sorun var demektir.
Aracın Motoru Çalışmıyorken İncelenecek Noktalar
Aracın lastiklerini kontrol edin. Aynı aks üzerindeki lastiklerin aynı marka olması önemlidir.
Araç düz zemindeyken araca uzaktan, önden ve arkadan olmak üzere bakın. Eğer ki araç yol üzerinde düz değil de hafif eğimli duruyorsa süspansiyonlarda bir problem var demektir.
Aracın yağ seviyesini kontrol edin.
Aracın su deposunu kontrol edin. Herhangi bir kaçak olup olmamasına dikkat edin.
Motor kayışlarını inceleyin.
Aracın pedallarının aşınma durumunu göz önünde bulundurun. Eğer ki gaz pedalı daha fazla aşınmışsa şehirler arası yolculuk çok yapılmış, fren pedalı fazla aşınmışsa da şehir içi yolculuk daha fazla yapılmış demektir.
Aracın kaputunu açın ve iyice kontrol edin. Özellikle kablo sistemlerini detaylıca inceleyin. Kaput içerisinin temiz olmasına ve yağ kalıntılarının olmamasına dikkat edin.
Lastik basıncını inceleyin.
Aracı her köşesinden sallayın. Eğer araç çok fazla hareket etmiyorsa süspansiyonlar sağlamdır.
Aracın duruş esnasında direksiyonunu çevirerek sertliğini kontrol edin.
Aracın herhangi bir hasar durumu varsa bunu belirlemek adına araca yakından bakın ve aracın hatlarının ne kadar düz olduğuna bakın. Eğer ki az da olsa bir yamukluk varsa araç işlem görmüş demektir.
Aracın camlarını, kapılarını ve kilitlerini iyice kontrol edin.
Araç Alırken Zamanınız mı değerli yoksa paranız mı? Biz zamanınızı da paranızı da kaybetmemeniz için size hizmet etmeye hazırız. Siz bizim müşterimizsiniz aracını satan kişi değil. Biz sadece size hizmet etmek için orada bulunuyoruz bunu unutmayın.